Okrašlovací spolek v Potštejně, o.s.

Nadcházející události:

Detail události:

Mimořádně už tuto sobotu

Změna termínu brigády

Vážení členové a příznivci Okrašlovacího spolku v Potštejně, vážení přátelé, V sobotu 6.7. se sešel výbor okrašlovacího spolku a navrhuje tyto úpravy v činnosti spolku v letních měsících: 1.     Již tuto sobotu (dne 13.7.) tradičně od 8:30 h se sejít Pod lipami, abychom upravili plážičku – konečně přišlo léto a údržbu je třeba udělat dříve než v původně plánovaném termínu (až 27.7.)Nářadí standardní: křovinořezy, hrábě, kolečka na trávu, nůžky, postřik, konev, pracovní rukavice apod.Určitě nám zbude chvíle času podívat se ještě na „naše“ uličky.2.     V původně plánovaném termínu brigády (27.7.) dopoledne (od 9 h ?) uspořádáme procházku po Potštejně a blízkém okolí, abychom si prohlédli místa našich případných dalších aktivit, popř. jiná zajímavá místa (nezapomeňte si vzít sportovní obuv). Navečer se pak sejdeme u Spáleného mostu (s přáteli, příznivci, dětmi, vnoučaty atd.), abychom si konečně v klidu poseděli u ohýnku, něco opekli, popř. vyměnili názory na naši další činnost. Doufejme, že nám bude přát počasí. Prosím mladší členy spolku, aby připravili přiměřenou zásobu dřeva. (Máme zajistit občerstvení, nebo si každý přinese, co má rád?).3.     Výlet do Polska se uskuteční až v termínu 24 a 25. srpna (plánován o týden dříve) s ohledem na různé termínové kolize. Vynecháme doly pod Sněžkou a soustředíme se na polskou stranu Krkonoš – o přesnějším programu budeme informovat na setkání 27.7.  Prosím informujte nás, co soudíte o navržených změnách.Za výbor spolku:Sláva Hlinka PS: Prosím, abyste o změnách informovali  členy spolku a příznivce spolku, kteří nejsou uvedeni v adresáři.