Okrašlovací spolek v Potštejně, o.s.

Nadcházející události:

21. 04. 2024
Výroční členská schůze
Ve Fabrice Café Baru v Koutech Více zde »

Detail události:

Promenáda v kloboucích

Již po třetí putujeme z Doudleb do Potštejna s neobyčejnými pokrývkami hlavy

Vážená paní, vážený pane,tak, jako ve dvou předchozích letech, i letos je v plánu Promenáda v kloboucíchAkce bude zahájeny v zámku Doudleby nad Orlicí v neděli 10.7.2016 ve 14 hodin.Trasa promenády vede z Doudleb n.O. krásnou cestou podél Orlice do Záměle, kde v hostinci U Karla IV. bude připraveno malé překvapení. Promenáda bude ukončena na zámku Potštejn, kde po 16 hodině bude provedeno vyhodnocení nejlepších klobouků s předáním hodnotných odměn a bude zde i velké fotografování.Podmínky pro vyhodnocení nejlepších klobouků jsou:Klobouk musí být umístěn na Vaší hlavě. Výhodou je originální ruční výroba nebo vlastní dozdobení. Preferujeme klobouky krásné, veliké, barevné a neobvyklé. Pánové se nemusí bát, pěkný cilindr, buřinka či sombréro má také šanci zvítězit.Tak neváhejte, pokryjte si Vaše hlavy a vyražte na promenádu. Prosím, tuto informaci o akci předejte Vašim přátelům a známým. Děkujeme. Akce by měla proběhnout standardně. Všichni však očekávají nějaké opět netradiční zahájení od p. Dujka a ukončení od manželů Nováčkových.Akci opět "opepří" zastávka v Záměli. Velmi prosím p. Floriánovou, pokud nebude se svými kamarádkami tancovat, aby se ujala funkce "vedoucí pelotonu" - vedla skupinu okloboukovaných.Pokud byste potřebovali jakoukoli konzultaci, pište, volejte, ... V příloze posílám plakát velikosti A3 a letáček A4 Těším se naviděnou s Vámi všemi.S pozdravemVladimír Hulman=